VISA TOPPMENY

Invigning september 2017

Gummifabrikens andra etapp med biostad, restaurang, café, teaterscen, livesal, stadsbibliotek och teknikcenter står klar under 2017 och det ska firas med en tio dagars invigning i september. Invigningen sträcker sig från fredagen den 15 september till och med söndagen den 24 september 2017.

 

Syftet är att visa upp vad som ryms inom Gummifabrikens väggar, att få dig som besökare att uppleva de möjligheter som huset erbjuder, samt att fira att byggnationen är klar. 

 

- Vi möter dagligen ett stort intresse för Gummifabriken, därför ska det bli extra roligt att få öppna upp alla dörrarna till huset i sin helhet, säger en stolt Tobias Hörnquist, VD VKI AB.

  

För restaurangbesökaren erbjuds ett brett sortiment av modern, medveten mat med lokala råvaror. Café, Deli, smidig Take Away samt skön uteservering vid säsong skapar flertalet möjligheter- och miljöer för gästen. Kopplat till branschens trender och den nutida öl- och vinkulturen kommer restaurangen också att erbjuda en öl- och vinbar, som en del i upplevelsen.

 

- Vi kommer att erbjuda en mötesplats där det är lätt att vara gäst. Sortimentet hämtar inspiration från olika delar av världen med svenska råvaror i en restaurangmiljö som präglas av Gummifabrikens industrihistoria, säger Annica Palmgren ägare och tillika VD för restaurangverksamheten i Gummifabriken.

 

 Information och programpunkter kommer att uppdateras löpande.

Frågor besvaras av:

Mikael Bjurelid
Projektledare Evenemang

Tlfn: 0370-37 82 89
E-post:mikael.bjurelid@gummifabriken.nu

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.