VISA TOPPMENY

Näringsliv

Värnamo Näringsliv

Värnamo Näringsliv arbetar för att skapa de bästa förutsättningarna för dig som vill starta eller driva företag i Värnamoregionen. De har idag drygt 250 medlemsföretag och alla företag i Värnamoregionen är välkomna att bli medlemmar.


Läs mer om Värnamo Näringslivlänk till annan webbplats

Science Park Värnamo

Företagsfabrikenlänk till annan webbplats är Värnamos inkubator för nystartade företag. Här får du som entreprenör stöd att utveckla och driva ditt företag. Våra affärsutvecklare finns dagligen tillgängliga för dig.

 

Som hyresgäst och medlem hos Värnamo Näringsliv blir vårt breda nätverk även ditt nätverk. Företagsfabriken är en del av Science Park Systemetlänk till annan webbplats vars mål är att öka det kunskapsbaserade nyföretagandet.

Företagslots - en väg till Värnamo


Vid etableringsfrågor hjälper Mikael Karlsson dig med en smidig väg in i till Värnamo. Snabb vägledning och samordning av dina kontakter i mötet med kommunen. Välkommen till Värnamo kommuns företagslots!

Företagslots
Mikael Karlsson
0370- 37 77 68
mikael.e.karlsson@varnamo.se

Vision för Gummifabriken

Gummifabriken är en mötesplats i Värnamo för tillväxt, där barn, unga och vuxna invånare samt besökare skapar kreativa möten.

En plats fylld av inspiration, kreativitet, kunskap, utveckling och upplevelser sju dagar i veckan.